Глобална конференция за HAE 2020 г.

ВАЖНО – Глобална конференция за HAE 2020 г.

Заявка за безвъзмездна помощ за пътуване и регистрация за конференцията

Скъпа членове на Асоциация Наследствен Ангиоедем България,

както е известно на всеки 2г. се провежда Глобалната световна конференция за НАЕ, на която си дават среща членовете на глобалната НАЕ общност от цял свят. Следващата конференция ще се проведе от 14-17 май 2020г. във Франкфурт, ФРГ.

Както за всяка конференция и за тази за членовете на Асоциация Наследствен Ангиоедем България ще има отпуснати безплатни травъл грантове за пътуване и участие на конференцията. Считано от 16 септември 2019г. всеки от вас, който желае да кандидатства за такъв безплатен грант за пътуване и участие в конференцията, може да го направи в периода 16-30 септември, на долупосочения линк:

https://gc2020tg.haei.org/

• Системата за кандидатстване за пътуване ще се отвори под този линк:

• Ще видите отброяване на сайта до 16 септември в 12:00 (обяд) Централноевропейско време, когато страницата ще излезе на живо.

Така подадените заявления за безплатни травъл грантове подлежат на одобрение от Асоциация Наследствен Ангиоедем България.

На 7 октомври и следващите 2 дни:

• Всички одобрени получатели на HAEi Travel Grant ще получат имейл директно с уникален код за Travel Grant на човек. Също така, в този имейл ще има връзка към системата за регистрация и ясна информация за крайния срок.

• Ще информираме и кандидатите, които са в списък с чакащи за безвъзмездна помощ за пътуване.

• Ако не получите безвъзмездна помощ за пътуване, все още можете да се регистрирате за конференцията, но трябва да си осигурите транспорт до Франкфурт сами.

3 ноември:

• Ако до тази дата не сте се регистрирали в системата с дадения ви код кодовете за безвъзмездни средства за пътуване вече не са валидни и ако все още не сте се регистрирали за конференцията, сега сте загубили своя Грант за пътуване и той ще бъде предаден на човек от списъка с чакащи. Това ще се направи от HAEi.

• След тази дата регистрацията за Глобалната конференция на HAE 2020 все още е отворена – и някои от чакащите лица ще получат безвъзмездна помощ за пътуване от преразпределените неусвоени до момента грантове.

Ако имате въпроси във връзка с регистрацията, не се колебайте да се свържете с Асоциация Наследствен Ангиоедем България. Очакваме с нетърпение да видим много от нашите приятели от HAE на Глобалната конференция за HAE 2020 във Франкфурт!